Aloe Vera Šampon za barvane lase

6,50 €

Vsebina 200 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Kozmetika

2.453
Aloe Vera Balzam za barvane lase

7,40 €

Na zalogi
Aloe Vera Balzam za vse vrste las

7,40 €

Na zalogiAloe Vera Šampon za barvane lase

Količina: 200 ml

Šampon za barvane in suhe lase je primeren za vsakodnevno nego las, vsebuje mešanico zelo učinkovitih čistilnih sestavin, ki zagotavljajo odlično penjenje in stabilnost nastale pene, s tem pa vse nečistoče skrbno speremo s površine las.

Šampon ima visoko zmočljivost - sposobnost lepljenja na površino las, kar omogoča lažje umivanje in pospešitev postopka pranja. Poleg tega je obogaten s kondicionirnimi snovmi, ki prispevajo k enostavnemu česanju tudi brez uporabe balzama. Šampon ima pomirjujoče učinke, preprečuje izsuševanje lasišča in izboljšuje končno kakovost las. Vse uporabljene komponente so biološko razgradljive in zato nestrupene za naše okolje. Poleg tega šampon za barvane in suhe lase vsebuje posebne stabilizacijske snovi, ki pomagajo ohranjati obstojnost barve in učinkovito izpirajo vse barvne pigmente, ki se sproščajo s površine las, katerih prisotnost v laseh je nezaželena.

Ena ključnih patentiranih snovi je ABIL® Soft AF 300, ki jo je razvil vodilni nemški proizvajalec in se ukvarja z najnovejšimi tehnologijami na področju kozmetike. Zanj so značilne izjemne lastnosti, ki olajšajo česanje mokrih in suhih las, ki so po pranju mehki.

ANTIL® HS 60 je tudi patentirana snov nemškega proizvajalca. Zagotavlja hitro nastajanje bogate pene in zelo dobro deluje proti izsušitvi lasišča.

Funkcijo penjenja šampona na trgu zagotavlja razmeroma nova komponenta laurylpolyglucoside. Je snov, pridobljena iz izvlečkov koruze in kokosovega olja, ki zagotavlja bogastvo, gostoto in stabilnost nastale pene. Ta kombinacija je idealna tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Vsebovana Aloe Vera Barbadensis zagotavlja zdravo rast las, bistveno izboljša njihovo kakovost, doda volumen, mehkobo in lep sijaj. Globoko prodre v strukturo, kjer odlično hidrira in obnavlja poškodovane lase in presušene konice.

Uporaba: Lase si umijte in nato temeljito sperite.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

    Ingredients (INCI): Aqua; Sodium Laureth; Sulphate; Cocamidopropyl Betaine (and) Glyceryl Laurate; Lauryl Glucoside; PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate; Glycerin; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Ethylhexylglycerin (and) Phenoxyethanol; Aminopropyl Dimethicone; Parfum; Cocamide DEA; Sodium Chloride; Citric Acid.