Aloe Vera 99,5% gel napitek - jabolko + Acai - Prehransko dopolnilo

19,10 €

Vsebina 500 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Prehranska dopolnila

1.845

Aloe Vera 99,5% gel napitek - jabolko + Acai - Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo


Volumen: 500 ml


Priporočeni odmerek: 15 – 90 ml na dan v več odmerkih (1 pol žličke = cca. 15 ml). Pred uporabo pretresite.


Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ta izdelek se je tržil kot prehransko dopolnilo. To ni zdravilo. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za pestro prehrano. Ni namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim materam. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni. V primeru posebnih zdravstvenih težav se posvetujte z lečečim zdravnikom. Gel Drink ne vsebuje aloina, umetnih barvil, sladkorja, glutena ali laktoze.


Proizvedeno pod farmacevtskim nadzorom.


Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno


Aloe vera Barbadensis Miller (Aloe pravá) je sukulentna trajnica s pritlično rozeto mesnatih in na robu redko bodičastih listov. Trenutno se goji na klimatsko primernih območjih po vsem svetu. Meso listov je sestavljeno iz brezbarvnih celic z gelasto vsebino in je znano po svojih blagodejnih učinkih, zato se uporablja kot prehransko dopolnilo, svoje mesto pa je našlo tudi v kozmetični industriji. Aloe vera gel vsebuje aminokisline, vitamine, minerale, encime, polisaharide in številne druge koristne snovi. Vendar pa vrednosti teh snovi niso konstantne in se spreminjajo predvsem glede na rastne razmere. Zato so izdelki ESSENS izdelani izključno iz Aloe Vera Barbadensis Miller, pridelane v BIO kakovosti v naravnem in neonesnaženem okolju regije Jaumave v Mehiki. Rastline zalivamo samo z deževnico ali gorsko izvirsko vodo brez uporabe gnojil, insekticidov ali herbicidov in niso gensko spremenjene.


Metoda Totaloe je revolucionaren način predelave aloe vere, ki omogoča ohranitev 200 aktivnih snovi in ​​več kot 75 vrst hranilnih snovi! Kombinira tradicionalno ročno obdelavo s fazami, ki zagotavljajo odlično kakovost obdelanega gela.


Mikronizacija je način, s katerim se poveča biološka uporabnost zdravil, naravnih snovi, vitaminov in mineralov. Gre za postopno redukcijo surovin v delce velikosti več mikrometrov. Nastala snov zaradi svoje večje površine ustvarja predpogoje za izboljšanje in pospešitev raztapljanja v telesu ter doseganje večje učinkovitosti prehranskega dopolnila.


Prehransko dopolnilo proizvedeno iz najkakovostnejše in certificirane Aloe Vera Barbadensis Miller vsebuje 99,5% gela aloe vere in v kombinaciji z metodo predelave Totaloe in mikronizacijo zagotavlja maksimalno možno količino aktivnih snovi.


Za kaj je uporaben napitek ESSENS Aloe Vera 99,5% Gel Drink - Grape? Vprašajte svojega distributerja.

    Ingredients: Aloe Barbadensis Miller gel (92%), fructose, apple concentrate (4%), apple flavouring, extract acai berry (3%), thickening agent xanthan gum, acidity regulator citric acid, preservative sodium benzoate, potassium sorbate.


SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire