Colostrum Probiotiki

19,20 €

Vsebina 6


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / Prehranska dopolnila


Yoghurt maker

34,20 €

kos.

V košarico
Colostrum

29,90 €

kos.

V košaricoColostrum Probiotiki

Kolostrum probiotiki Essens

Kolostrum probiotiki vsebujejo 4 izbrane probiotične kulture- seve mikroorganizmov z koristnimi učinki, prebiotik inulin in kolostrum, ki sta vir aktivnih snovi. Izdelek je namenjen individualni pripravi »živega« doma pripravljenega jogurta visoke kakovosti. Izdelano pod farmacevtskim nadzorom.
Priprava: Zmešajte 1 liter mleka z 1 vrečko Essens Colostrum probiotikov in pustite stati 4-6 ur pri 43 °C v napravi za pripravljanje jogurta Essens. Pripravljen jogurt je namenjen za takojšnjo porabo. Hraniti v hladilniku. Koristni učinki probiotikov so večinoma povezani z dolgotrajnim in rednim uživanjem. Vrečke probiotikov hraniti do 25 °C in zaščititi pred toploto, ki bi vplivala na prezgodnjo aktivacijo bakterijskih sevov.
Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelek ni primeren za uporabo v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in doječe matere.

.Paket je namenjen za individualno pripravo "živih" domačih jogurtov visoke kakovosti.
* Probiotiki so živi organizmi, ki pomagajo ohraniti ravnovesje črevesne mikrobne flore
** Prebiotiki so vir energije "jogurtovih" mikroorganizmov in simbiotičnih črevesnih bakterij
Zmes jogurta narejenega iz probiotikov/prebiotikov ESSENS spada med tako imenovana „funkcionalna živila“. To pomeni, da imajo živila, ustvarjena iz naravno prisotnih sestavin, ob njihovi prehranski vrednosti tudi dober učinek za zdravje uporabnika.
Vsebina paketa: 6 kosov vrečk / 10 g mešanice v eni vrečki.